Wat wij doen

Orde op digitale zaken

Stabiliteit. Continuïteit. Cutting edge techologie. Vanuit deze drie uitgangspunten begeleiden wij jou op weg naar een futureproof applicatielandschap. Het resultaat: een IT-omgeving die jouw business borgt, versterkt en aanjaagt. Het ‘Wat’ – de doelen - bepaal jij. Wij ontzorgen je met het ‘Hoe’. 

 

Up-to-date ontwikkelplatform

Wie de kracht van slimme IT koppelt aan zijn strategie en businessdoelen, oogst succes. Maar wat als je applicatielandschap verouderd is, versnipperd en ondoorzichtig? Conclusion Application Innovation begeleidt je naar een up-to-date ontwikkelplatform – bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready -, verhuist je core applicaties daarnaartoe en zorgt dat je systeem 24/7 up-to-date is en blijft. We noemen dat de N-1 op applicatievlak: het blijven doorontwikkelen van technieken en technologieën zodat jouw (innovatie)motor kan blijven draaien en de operationele continuïteit is gewaarborgd. Digitale transformatie pur sang.

 

Applicatietransformatie

Conclusion Application Innovation helpt jouw applicatietransformatie tot een blijvend succes te maken. We ondersteunen je van A tot Z: van applicatie discovery, architectuur aanpak, applicatie rationalisatie en consolidatie, tot het volledig cloud native maken van de applicatie suite. We doen dat voor vrijwel alle technologieën.

 

N-1 status

Onze DevOps en Agile-teams die voor je aan de slag gaan, geven we support vanuit ons Enablement & Innovation-team. Hier zitten de specialisten die ervoor zorgen dat we altijd op de N-1 status kunnen opereren. Zo werken we aan continuous integration, continuous development en continuous deployment.

 

Service Management Team

Ons Service Management-team fungeert als de zogenaamde ‘Haarlemmerolie’ in onze dienstverlening. Het team opereert zichtbaar, maar vaker onzichtbaar en is onmisbaar in de sturing. Alles wat nodig is om jou en je organisatie maximaal te ontzorgen.

Ard van der Lee
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Ard van der Lee + 31 6 53 50 28 09