Onze filosofie

IT is niet meer los te zien van de strategie en daarmee ook het succes van organisaties. Verouderde applicatielandschappen kunnen de boel echter flink vertragen. De oplossing voor deze remmende factor: moderniseer je bestaande applicatielandschap en optimaliseer ze vanuit je bedrijfsstrategie en doelen. Technologisch aanhaken is echter één aspect. Aangehaakt blijven is minstens zo belangrijk. Dat vereist een continu zoektocht naar de laatste IT-verbeteringen. Bij Conclusion Application Innovation is blijvende optimalisatie aan de orde van de dag.

 

Waarin we geloven

Dóén als startpunt

We zijn denkers en doeners. Wat we bedenken maken we zó dat het ook direct in jouw praktijk toepasbaar is. Daarom hechten veel waarde aan de wisselwerking van kennis en ervaring tussen jou en onze mensen. Vraag en antwoord dicht bij elkaar. Om die reden zitten onze specialisten letterlijk bij jou aan tafel.

 

Altijd vóór met onze N-1 aanpak

We leveren continue het hoogst haalbare op het vlak van applicatieontwikkeling. Hierdoor ben je altijd ‘bij’ en voorkom je grote inhaalslagen in de techniek. We noemen dat de N-1 voor applicaties: door technieken en technologieën blijvend door te ontwikkelen ben je automatisch up to date.

 

Aantoonbaar maken

Het goed managen van verwachtingen is voorwaarde voor succes. Wat we beloven, maken we vooraf zichtbaar en achteraf controleerbaar. Ook verdienmodellen kunnen we langs de as van aantoonbaarheid opstellen: dus geen ‘pot met uren’, maar afrekenen op wat we leveren.

Wieteke Idema
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Wieteke Idema + 31 6 15 09 26 24