07-07-2020 / nieuws /
Samenwerking met het Leontienhuis

Nieuw fondsenwerving platform voor het Leontienhuis

Begin van dit jaar heeft Conclusion de nieuwe website voor Inventum (www.inventum.com) ontwikkeld. In een van de eerste overleggen die wij met marketing manager Manon Veldkamp voerden, kreeg zij een telefoontje van Leontien van Moorsel. Na het beëindigen van het gesprek legde zij vol passie uit wat Leontien met het Leontienhuis doet en wat Inventum doet om het Leontienhuis te ondersteunen. 

 

Dat enthousiasme heeft Manon op ons team weten over te dragen en heeft ertoe geleid dat wij een klein maar belangrijk project zijn gestart voor het Leontienhuis: de selectie en inrichting van een nieuw platform voor fondsenwerving.

 

In Kentaa hebben we een passend platform gevonden. Na enkele gesprekken met Kentaa heeft deze keuze er zelfs toe geleid dat zij een aanpassing in de dienstverlening hebben doorgevoerd. Binnen de mogelijkheden van het platform heeft ons team de huisstijl van het Leontienhuis doorgevoerd. Zo hebben we ze een platform kunnen leveren dat exact aan hun functionele wensen voldoet, er strak en modern uitziet en ook nog eens tegen lage vaste kosten.

Die lage vaste kosten zijn zeker niet onbelangrijk. Helaas heeft het Leontien huis het op dit moment moeilijk. Ze zijn volledig afhankelijk van giften. Zonder financiële steun is het de vraag hoe lang ze het nog gaan redden. Daarom organiseert Inventum de Leontien Charity Ride. 

 

Op donderdag 17 september 2020 fietsen medewerkers en relaties van Inventum en belangstellenden samen honderden kilometers om geld op te halen voor het Leontienhuis: dé plek waar mensen met een eetstoornis en hun naasten terecht kunnen.

Samen kunnen wij het Leontienhuis helpen, zodat zij mensen met een eetstoornis kunnen blijven helpen.

 

  • Ga naar het actieplatform en doneer
  • Of meld je hier aan als fietser

 

Bedankt!

Marco Schouten
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Marco Schouten + 31 6 83 19 40 00