14-01-2021 / nieuws /
Een kennismaking

Dit zijn onze recruiters

Conclusion Application Innovation werkt aan bedrijfs- en maatschappijkritische projecten waarbij het applicatielandschap verouderd, versnipperd en ondoorzichtig is. Conclusion Application Innovation begeleidt gerenommeerde partijen naar een up-to-date ontwikkelplatform (bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready). Wij verzorgen de migratie en zorgen tevens dat systemen 24/7 up-to-date blijven. Ons doel is het blijven doorontwikkelen van technieken en technologieën, zodat de motor bij onze klanten kan blijven draaien en de operationele continuïteit is gewaarborgd.

 

Het werken bij Conclusion Application Innovation

Met circa 120 collega’s werken wij op dit moment vanuit huis, maar daarnaast hebben wij ook kantoren in Amsterdam en Utrecht. Klanten waar wij mee werken zijn o.a. Koninklijke Ahold Delhaize, Royal FloraHolland en NS. 

Binnen Conclusion Application Innovation houden wij van een open communicatie, bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en organiseren regelmatig uitjes voor collega’s. 

 

Op dit moment zijn wij bezig met het invullen van verschillende vacatures, waaronder die van .NET Developer en Cloud gerelateerde rollen op het gebied van Azure en AWS.

 

Lijkt het jou leuk om ons te leren kennen, neem dan contact met ons op voor het inplannen van een virtueel kopje koffie!

 

Max Trapman

max.trapman@conclusion.nl

06-13585668

 

Robert-Jan van Meulen

rjvanmeulen@conclusion.nl

06-22174051