16-02-2021 / nieuws /

De customer journey

Wij begrijpen de meerwaarde en de uitdagingen van de wereld waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt. Met ons innovatief vermogen, onze kennis van de markt en onze state-of-the-art beheeromgevingen zijn wij altijd in staat passende oplossingen te bieden voor hoogwaardige en kostenefficiënte IT-diensten. Onze certificaten zoals ISO 9001, 27001 en ISAE 3402 tonen aan dat dit bij Conclusion Application Innovation in de praktijk wordt gebracht.

 

De kern van onze dienstverlening bestaat uit applicatierationalisatie en transformatie van het hele applicatie landschap naar een up-to-data ontwikkelomgeving. Wij veranderen en vernieuwen jouw applicaties om ze effectiever te maken bij de ondersteuning van je bedrijfsvoering, sneller zijn aan te passen aan wijzigingen van je behoeftes en stabieler en betrouwbaarder zijn in gebruik. Onze hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers werken altijd met de nieuwste tools volgens de filosofie van Lean en Agile.

 

Onze samenwerking begint met de verkenning van de laatste marktontwikkelingen, innovaties, trends en maatschappelijke veranderingen. Dit doen we samen met jou, omdat we geloven dat we alleen een maximale toegevoegde waarde kunnen realiseren door een integrale en intensieve samenwerking. Bij Conclusion Application Innovation zijn jouw wensen leidend. De impact van onze IT-dienstlevering wordt voortdurend gemeten en samen met je beoordeeld. Deze informatie gebruiken we om onze diensten te verbeteren.

 

Wij zijn er klaar. Jij ook?

 

Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Gültekin Gülcür via mail of telefoon +31 6 10 77 86 24.